Великий бокс: Василь Ломаченко проведе захист титулів у бою з Ентоні Кролла


У суботу, 13 квітня, о 05:50 в програмі «Великий бокс" на "Інтері» чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO українець Василь Ломаченко проведе обов'язковий захист своїх титулів. Він боксуватиме проти екс-чемпіона світу за версією WBA британця Ентоні Кролла.

Останній бій наш співвітчизник провів 8 грудня минулого року. У протистоянні з пуерторіканцем Хосе Педрас одноголосним рішенням суддів Ломаченко здобув перемогу і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Це досягнення стало ще однією сходинкою на шляху до завоювання титулу абсолютного чемпіона світу, про який мріє Василь.

Для Кролла перемога над нашим чемпіоном — єдиний шанс повернути колишню славу. Тому британець обіцяє зробити все від нього залежне, щоб привласнити собі титули Ломаченко. «Я не можу дочекатися цього бою! - зізнався Кролла. - Мені належить бій з одним з кращих боксерів світу. Заради таких поєдинків ти йдеш в спорт. Люди кажуть, що мені нема чого втрачати, але я їду в Лос-Анджелес, щоб потрясти світ».

Чи зможе британець вразити спортивний світ і перемогти Василя Ломаченка, дізнаємося вже в цю суботу.

«Ентоні Кролла — це боксер, що не хапає зірок з неба, але одного разу йому все ж вдалося виграти титул чемпіона світу, — говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - Ентоні Кролла — це безстрашний хлопець. Так, в 2014 році він самостійно зупинив двох грабіжників, які намагалися проникнути в сусідський будинок. Один із злочинців вдарив Ентоні бетонною плитою — у нього був проломлений череп і зламана щиколотка. Його життя було під загрозою. Бій за титул чемпіона світу, який повинен був відбутися через місяць, довелося скасувати. Але, незважаючи на травми, Ентоні повернувся в ринг і отримав титул чемпіона WBA. Так що відваги і сили духу цього боксеру не позичати».