Викладач Прикарпатського університету потребує допомоги на лікування


У доцента Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кандидата педагогічних наук Шуляра Ореста Дмитровича, діагностували складну хворобу.

Діагноз - «Метастазне ураження бокової маси С1 хребця справа ІХС», між черепом і хребтом. Дуже складний і унікальний випадок. Про це в мережі повідомила близька родичка Оксана Смерека-Малик.

На сьогоднішній день проведено операцію в Медичному центрі академіка Спіженка в Києві вартістю 168 тисяч гривень, а також післяопераційне обстеження та курс променевої терапії вартістю 163 тисячі гривень. Вже в Івано-Франківському онкоцентрі розпочато курс імуно- та хіміотерапії, (ампула призначеного препарату «Keutruda» на один раз – 120 тис.гривень, ще необхідно провести 4 сеанси) загальна вартість лікування складає 931 тисячу гривень.

"Родина майже вичерпала усі свої фінансові можливості. Тому, порадившись, вирішили звернутися з проханням фінансової підтримки і в соцмережі. Ореста Шуляра знає багато людей – співаків, акторів, педагогів, викладачів. За 45 років педагогічної діяльності в ПНУ п.Шуляр виховав не одне покоління талановитих артистів, сам активно займався концертною діяльністю (соліст вокальних квартетів «Легінь», «Коло»), багаторічний учасник Митрополичого хору Церкви Святого Воскресіння в Івано-Франківську. Людина щедрої душі та володар унікального голосу, прекрасний педагог та серйозний науковець. Оптиміст у житті, він вірить, що подолає хворобу. А з ним віримо і надіємось і ми. То ж якщо хтось, прочитавши це прохання, зможе хоч трошки допомогти, вся родина буде дуже вдячна. Орест усе життя дарував світу радість. Знаю, що світ не відвернеться від нього", - просить Оксана.

Реквізити для допомоги:

Номер картки Приватбанку 4149 4390 0763 8624 Шуляр Орест Дмитрович