Викрадення авто і невідомі біля ринку: Власники заявляють про рейдерів


У фірмі «Торговий Сервіс», котра є власником і адмініструє центральний ринок в Івано-Франківську, заявили про незаконне захоплення підприємства і звернулися в поліцію та до суду.

Сьогодні вранці франківські ЗМІ повідомили про те, що власник фірми «Торговий Сервіс», якій належить ринок, Ігор Халаменда продав її. Новою власницею стала Тамара Казанцева, зареєстрована у підконтрольній бойовиками Андріївці Волноваського району Донецької області. 

Водночас, як повідомляє видання "Галка", представниця фірми «Торговий Сервіс» Світлана Іванова заявила про рейдерське захоплення ринку.

«Це класичне рейдерське захоплення. У нас сьогодні зникли кілька працівників, з трьома не можемо зв’язатися. Щойно одного з них викинули з авто та викрали машину. Навколо ринку є дуже багато підозрілих людей. Були працівники охоронної фірми, ніби то найняті від нових власників. Приїхала поліція і вони зникли. Власник фірми Халаменда є дійсним власником, він в Україні. Це захоплення бізнесу. Він зайнятий юридичними справами», – каже Іванова.

Втім, як повідомила в розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо керівниця пресслужби обласної поліції Христина Максимчак, в поліцію повідомлення про рейдерське захоплення не надходило.

"Інформації про рейдерське захоплення до поліції не надходило. Втім, було два повідомлення, які стосуються ринку. О 9.45 до поліції звернулися працівники ринку щодо невідомих осіб, які хочуть потрапити на територію. За годину нам надійшло повідомлення про викрадення авто. Двоє невідомих осіб заблокували проїзд і витягнули з автомобіля водія і заволоділи автомобілем "Тойота". Поліція одразу ж ввела план-перехват, розставлені пости, всі екіпажі орієнтували на пошук авто. Наразі біля ринку поліція займається тільки охороною громадського порядку", - сказала Максимчак.

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!