Як не «рука Кремля», то клон. Тимошенко на Прикарпатті скаржилась на чорні технології


Сьогодні, 13 лютого на Івано-Франківщину з візитом завітала кандидатка у президенти Юлія Тимошенко. Окрім зустрічі з виборцями у Надвірні лідерка «Батьківщини» поспілкувалася з редакторами прикарпатських ЗМІ.

Серед іншого, журналісти поцікавились її думкою щодо нових даних соціології, де у лідерах діючий президент Петро Порошенко та комік Воломидимир Зеленський. Згадали й про реєстрацію кандидатом у президенти прикарпатського нардепа Юрія Тимошенка.

Тимошенко запевнила, що соціологія її не лякає. Мовляв, вона все одно у лідерах, тож однаково з ким змагатись у другому турі – Порошенком чи Зеленським. Але зізналась, що довіри до них немає, тож разом з командою працює над мобілізацією своїх виборців, аби перемогти вже в першому турі. Водночас поскаржилась на чорні політтехнології, які розгорнули проти неї.

«Президент обрав таку інформаційного стратегію, ніби він один патріот, а всі решту – «руки Кремля».  Хоч ні для кого не секрет, що найбільшим проросійським президентом у нас був Янукович. Але при Януковичі патріот Порошенко був міністром, а мене, нібито проросійського кандидата кинули у в'язницю. Подивіться, що про мене говорять проросійські канали, і як вони говорять за Порошенка. Це все подає команда Порошенка», - впевнена Юлія Тимошенко.

Ще однією технологією проти неї лідерка «Батьківщини» вважає реєстрацію кандидатом її однофамільця, нардепа з Коломиї Юрія Тимошенка.

«Вперше за вибори зареєстрований кандидат-клон, Тимошенко Ю. В. Вже відомо, звідки він взяв два мільйони. Ниточки знову ж таки, тягнуться до президентської команди. Це абсолютна фейкова участь у виборах. Ми готуємо позов до суду та подаватимемо у НАЗК. Але ми ж розуміємо хто формує ЦВК і НАЗК і якою буде реакція», - резюмує Юлія Тимошенко.

До теми: Як прикарпатський нардеп назбирав 2,5 мільйони застави, щоб піти у президенти