Якої погоди чекати прикарпатцям цього тижня


За повідомленням синоптиків, тиждень наПрикарпатті супроводжуватиметься опадами.

Зокрема, сьогодні, 29 липня весь день в Івано-Франківську утримається ясна погода. Однак, можливі опади. Температура повітря вдень 29-31о, вночі - 16-18о, інформує Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 30 липня зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. У другій половині дня очікується дощ із грозою, який йтиме до самого вечора. Стовпчики термометрів покажуть 15-17о вночі та 27-29о вдень.

У середу, 31 липня протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Дощ із грозою, який йтиме вночі, вранці зміниться дрібним дощем і тільки ближче до вечора закінчиться. Вночі від 15о до 17о тепла, вдень - 24-26о тепла.

У четвер, 1 серпня ввечері небо на Прикарпатті затягнеться хмарами, незважаючи на те, що з самого ранку буде триматися ясна погода. Можливий дощ. Температура повітря вдень - 23-25о, вночі - 12-14о.

У п'ятницю, 2 серпня з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. З середини дня і до його кінця йтиме дощ із грозою. Стовпчики термометрів покажуть 12-14о вночі та 23-25о вдень.

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!