Звернення до народного депутата Едуарда Прощука відтепер можна подати онлайн


Відтепер всі охочі можуть подати звернення до народного депутата Едуарда Прощука онлайн.

Команда народного депутата запустила офіційний сайт eduardproshchuk.com. На ньому можна переглянути графік роботи та контакти приймалень, новини, є можливість подати звернення, а також розміщена актуальна  інформація для ЗМІ.

«Щомісяця ми опрацьовуємо в приймальнях 35-40 звернень від мешканців. Нам дуже приємна їх небайдужість та активність. Саме тому вирішили, щоб мешканцям було зручніше, запустити сайт, на якому є можливість подати звернення онлайн», – розповів народний депутата Едуард Прощук. – На сайті можна дізнатись графік роботи приймалень, розміщена вся актуальна інформація для ЗМІ: контакти прес-служби, фото-база для завантаження в зручному форматі, біографічні дані, довідки тощо»

Едуард Прощук зазначив, що інформацію будуть систематично оновлювати та доповнювати, відповідно до напрямків депутатської діяльності у 2020 році.

Зараз на сайті доступна інформація про громадські приймальні, новини, є можливість подати звернення, а також актуальна  інформація для ЗМІ. У зручному форматі можна завантажити фото, відео та біографічні дані про народного депутата.

Також на сайті передбачена система авторизації громадянина, де залишивши свої контактні дані, можна зручно надіслати звернення народному депутату та отримати відповідь на вашу електронну адресу.

Нагадаємо, працюють громадські приймальні народного депутата Едуарда Прощука у містах Калуш та Рогатин й селі Крилос.

Довідка: Едуард Прощук – народний депутат України дев’ятого демократичного скликання від 85 виборчого округу (Калуський, Рогатинський район та частина Галицького). Член екологічного комітету та підкомітетів  з питань поводження з відходами, подолання наслідків Чорнобильської катастрофи та з питань охорони і раціонального використання надр, водних ресурсів.

Президент Федерації вільної боротьби Івано-Франківської області, з 2018 року – віце-президент Асоціації спортивної боротьби України. 

Едуард Прощук у соцмережах:                                             

Facebook                                                                         

Instagram