П'ятеро прикарпатців отримали нагороду ДонорUA Awards 2024


Цьогоріч 88 донорів крові стали лауреатами щорічної премії ДонорUA Awards, яку вручали вже вчетверте.

Нагороду присуджували донорам, зареєстрованим на платформі ДонорUA, які мають кількість підтверджених донацій, що співвідноситься з державними званнями. 72 донори стали Почесними, здавши кров понад 40 разів, і 16 людей, що мають понад 100 донацій, отримали статус Заслужених донорів.

Нагороди отримали зокрема 3 Почесних і 1 Заслужений донор з Івано-Франківська, та 1 Почесний — з Коломиї.

«Донорство крові має бути регулярним: від цього фактора залежить і стабільність запасів крові, і її безпека та якість. Адже регулярні донори свідомі своєї місії та відповідально ставляться до свого здоров’я. А ще регулярне донорство — це про місію. Люди, які впродовж років діляться кров’ю, аби рятувати життя — джерело світла і натхнення для нас. Дякуємо всім, хто у найстрашніший час не опускає рук — кров ніде не виготовляється і не продається, тож ваша допомога — безціннна», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

46 з 88 номінованих донорів змогли відвідати церемонію особисто, й отримали нагородну статуетку та подарунки від партнерів ДонорUA. Решта лауреатів отримають свої нагороди поштою.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!