66-річний електрик кастрував кількох чоловіків на кухонному столі, прикидаючись лікарем


У Мюнхені 28 жовтня розпочався суд на 66-річним електриком, який, називаючи себе лікарем, виконав кілька операцій із кастрації над чоловіками. Один із них унаслідок цього помер, через що електрику висунули звинувачення в убивстві з необережності та каліцтві.

Про це повідомляє Der Spiegel, пише Громадське.

За даними слідства, підсудний із 2018 року розміщував оголошення на вебсайтах садомазохістського спрямування, де пропонував за гроші низку послуг, зокрема з використанням струму. Потім він почав називати себе парамедиком або рятувальником і казати, що може робити операції з кастрації.

Принаймні восьмеро чоловіків погодилися на операцію від 66-річного електрика. Одна з них відбулася у липні 2018 року вдома на кухонному столі в підсудного; за неї той узяв 1200 євро. Після однієї з таких операцій постраждалий чоловік змушений був ампутувати статевий орган.

У березні 2020 року інший чоловік після кастрації помер через кілька днів. Увесь цей час він лишався вдома в електрика, але той не звертався до медиків по допомогу, а після смерті чоловіка заховав тіло в коробку. Його знайшли через три тижні під час обшуків.

На думку обвинувачення, 66-річний електрик вдався до проведення операцій через фінансові проблеми після смерті дружини. Його звинувачують у вбивстві з необережності та завданні тілесних ушкоджень. Захист своєю чергою каже, що слідство не встановило однозначного зв’язку між кастрацією і смертю чоловіка.

Очікується, що підсудний буде свідчити в суді. Вирок у його справі очікується наприкінці листопада 2021 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!