Анушкевичус готовий судитися із «ПрогресБудІф»


Таким чином міська влада хоче показати, що саме вона є владою в Івано-Франківську.

Івано-Франківська міська рада прийняла рішення про затвердження протоколу про наміри врегулювання спору між мешканцями і підприємством «ПрогресБудІф» на взаємовигідних умовах: мешканці відмовляються від притензій, якщо забудівник зупинить будівництво на 4 поверхах.

Вчора під керівництвом департаменту архітектури і містобудування Івано-Франківського МВК відбулася зустріч між представником підприємства «ПрогресБудІф» та обуреними мешканцями щодо будівництва по вулиці Мазепи 35а.

Нагадаємо, що обурені будівництвом мешканці перекривали дорогу в Івано-Франківську з вимогою призупинити будівництво. Пізніше вони ж були присутні на останньому сесійному засіданні міськради, обурюючись, що скандальне будівництво на Мазепи 35а у Івано-Франківську відновлено після великодніх свят. Мешканці звинувачували підприємство «ПрогресБудІф» у самовільному захопленні землі.

Наразі «ПрогресБудІф забудівник не підписав протокол «мирової угоди». Міський голова Віктор Анушкевичус пригрозив, що він готовий до судових тяганин із забудівником. Таким чином міська влада хоче показати, що саме вона є владою в Івано-Франківську.