Автора хітів "Ровер їде" і "Пляцки" Андрія Мацевка затримали у Франківську (ОНОВЛЕНО)


Франківські патрульні затримали прикарпатця Андрія Мацевка - "зірку" талант-шоу "Х-Фактор" та автора народних хітів "Ровер їде" і "Пляцки.

Як йдеться на сайті Міністерства внутрішніх справ, Мацевко переховується від органів досудового розслідування. Оголосили його у розшук ще у липні 2021.

Його звинувачують за наступними статтями кримінального кодексу: 

Ч. 4 статті 358 КК України - використання завідомо підробленого документа; карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України - підроблення посвідчення або іншого офіційного документа.

Нагадаємо, що у 2021 ряд telegram-каналів повідомляв, що Андрій Мацевко був затриманий у Києві, коли намагався скористатися підробним пенсійним посвідченням, щоб зайти у метрополітен.

Як повідомили у патрульній поліції області, Андрія Мацевка затримали у Франківську 7 січня.

"Учора на вулиці Івасюка патрульні звернули увагу на чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями. Побачивши охоронців порядку останній намагався втекти та був затриманий патрульними. При встановлені особи, було з’ясовано, що 38-річний чоловік, знаходиться в активному розшуку Шевченківським управлінням поліції ГУНП у місті Київ, як особа, яка переховується від органів досудового розслідування. Чоловіка запросили до Івано-Франківського районного управління поліції для з’ясування обставин справи та складання відповідних адміністративних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!