Без гарячої води в Івано-Франківську 57 будинків


З 21 жовтня було відновлено подачу гарячої води споживачам міста Івано-Франківська, які підключені до системи гарячого водопостачання ДМП «ІФТКЕ».

Проте, через певні об’єктивні причини, станом на 16 листопада 2015 р. без гарячої води залишаються 57 житлових будинків обласного центру. З них балансоутримувачем 53 житлових будинків є КП «Єдиний розрахунковий центр» і 4-ох будинків – КП «Дирекція замовника», інформує прес-служба "Івано-Франківськтеплокомуненерго"

Проблеми із забезпеченням гарячою водою у 35 будинків є вкрай незадовільний стан внутрішньобудинкових мереж . У 18 будинках відсутня запірна арматура та комплектуючі через викрадення зловмисниками. У 2-ох будинках демонтовано трубопроводи гарячого водопостачання.

В будинках на вулиці Коновальця, 99 і 101 відсутня гаряча вода через ремонтні роботи, які завершуються найближчими днями і гаряча вода до них почне подаватися вже 19-20 листопада.

Проблема щодо незадовільного стану внутрішньо будинкових мереж, як і збереження запірної арматури із приладами обліку, є компетенцією балансоутримувачів житлових будинків.