"Будемо ще радитися, але потреба є": Марцінків про ймовірне здорожчання проїзду у комунальному транспорті


Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків прокоментував ймовірне здорожчання проїзду у комунальному транспорті, яке напередодні озвучив начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Андрій Гіглюк.

За словами мера, про це він дізнався з медіа. Про це він розповів 9 травня в ефірі місцевого радіо "Західний полюс".

"Читав у засобах масової інформації. Це висловив наш начальник Андрій Гіглюк. Дійсно, така ідея є, але вона ще далека до розгляду", - каже Марцінків.

Марцінків зазначив, що проїзд для власників картки "Галка" може зрости до 10 гривень, за банківською карткою - 13, а готівковий - 15. Він натякнув, що це може розглядатися через подорожчання пального та обслуговування транспорту.

"Це не буде завтра. Це буде розглядатися. Будемо ще радитися, але потреба є. Бо тариф 6, 8, 10 гривень вже не відповідає часу, витратам. Тому ті, хто мають "Галку, для них, можливо, підніметься до 10 гривень. Для тих, хто по банківській картці, тариф підніметься з 8 гривень до 12-13. Ті, хто їздив за готівку, за 10 гривень - 15. Студенти будуть їхати за -50%. А усі, хто мають пільгові категорії, а у нас сьогодні фактично кожен другий, - для них це не буде відчуватися. Рекомендую купити всім "Галку", - поділився Марцінків.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!