Через ракетний обстріл Івано-Франківщини постраждала людина


Ракетний обстріл критичної та цивільної інфраструктури Івано-Франківщини – правоохоронці документують чергові воєнні злочини рф.

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури спільно зі слідчими та експертами документують наслідки збройної агресії рф в Івано-Франківській області. 

За даними слідства, 29 грудня військові РФ, вчергове порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, завдали ракетного удару по інфраструктурі Прикарпаття. 

Внаслідок атаки пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури. За попередніми даними, постраждав працівник об'єкта, його госпіталізовано з численними осколковими пораненнями. 

Також пошкоджений приватний житловий будинок. Як повідомила голова ОДА, ворог ударив по житловому будинку у нашій області, в якому проживають жінка з дитиною.

"На момент влучання вони знаходилися у сусідній кімнаті. На щастя, ракета не вибухнула і вони залишилися живі. Цинізму ворога немає меж. Це зло має бути покаране. Станом на цю хвилину в радіусі 150 м, з 15 дворів евакуйовано місцеве населення. На місці працюють всі відповідні служби",- каже Світлана Онищук.

На місцях подій працюють аварійно-рятувальні служби та слідчо-оперативні групи. 

Правоохоронці документують чергові воєнні злочини російської армії. 

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

До теми: На Франківщині російська ракета залетіла в житловий будинок і не вибухнула

Ворог влучив в енергетичний об'єкт на Прикарпатті, - голова ОВА

Після нічної атаки дронів Росія масовано атакує ракетами, у різних областях працює ППО

В небі над Україною вранці збили 54 із 69 російських ракет

 

 

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!