Депутатка облради склала мандат та поїхала в кругосвітню подорож


Депутатка обласної ради Ольга Ситник (Галабала) написала заяву на дострокове припинення депутатських повноважень.

Про це Бліц-Інфо стало відомо із власних джерел. Проєкт рішення вже підготовлений на наступну сесію облради.

Минулого тижня депутатка вирушила у навколосвітню мандрівку. Попередньо здала в оренду квартиру, зібрала всі свої заощадження — три тисячі доларів та зібрала речі у ручну поклажу. Про це вона повідомила на сторінці у мережі Facebook.

"Коли ви дивитеся це відео, я пливу десь посеред Атлантичного океану до берегів Бразилії. Я вирушила у навколосвітню мандрівку щонайменше на рік. Починаю з Південної та Центральної Америки (Бразилія, Аргентина, Чилі, Перу, Болівія, Еквадор, Коста-Ріка, Панама, Сальвадор, можливо заїду на Кубу), потім Африка, Азія, Океанія. Ця подорож для того, аби дослідити, як міняється суспільство, які суспільні зміни Україна може перейняти", - розповідає Ситник.

За словами Ситник, вона давно мріяла дослідити джунглі Амазонії, і нарешті її мрія здійсниться.

Депутатка пояснює, що не збирається йти з політики, а лише починає в національному масштабі нею займатися.

"Ми повинні розуміти ті виклики, які будуть перед країною найближчим часом. Вважаю, що в найближчі два роки в Україні буде дуже важкий період. Після цього ми будемо мати нові зміни у владі. З цієї владою я мала можливість дуже тісно спілкуватись, бачила деякі процеси з середини, і точно переконалась, що нажаль це знову не та влада, яка потрібна країні", - акцентує Ольга Ситник.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!