Ділки організували на Прикарпатті продаж контрафактних електронних сигарет


Детективи БЕБ оголосили про підозру шести особам за продаж незаконно виготовлених електронних сигарет без марок акцизного податку та рідин до них.

У них вилучили товару на 52 мільйони гривень.

Раніше детективи Бюро викрили масштабну схему реалізації підакцизних товарів без марок акцизного податку. Встановлено, що група осіб організувала продаж незаконно виготовлених підакцизних товарів через мережу магазинів та сайт. Магазини знаходилися у декількох західних областях, у тому числі Івано-Франківській та Тернопільській.

Детективи провели понад 20 обшуків та вилучили майно вартістю понад 40 млн грн.

Під час досудового розслідування стало відомо, що після обшуків фігуранти продовжили незаконно продавати підакцизні товари. Детективи БЕБ повторно провели обшуки в складському приміщенні та місцях реалізації продукції. Вилучили понад 45 тис. електронних сигарет та рідин, що в них використовуються. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 12 млн гривень.

Наразі шістьом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора. Оперативний супровід - працівники Управління СБУ в Тернопільській області та Управління СБУ в Івано-Франківській області.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!