Дорожники розповіли про стан проїзду на прикарпатських автошляхах


В умовах обмежених ресурсів проїзд дорогами державного значення Прикарпаття забезпечено. Покриття проїзної частини чорне мокре.

Станом на 6:00 25 листопада працювали 19 піскорозкидачів та 10 одиниць іншої техніки, у режимі чергування – 4 снігорозкидачі та 2 бульдозери. Задіяно 37 робітників. На випадок надзвичайних ситуацій чергують 9 робітників.

На Яблуницькому перевалі -2 морозу, без опадів, проїзд забезпечено, місцями снігова каша. Станом на 6:00 працювало 4 одиниці техніки, 5 робітників.

На Вишківському перевалі температура повітря -1, без опадів, проїзд забезпечено, покриття мокре.

Протягом доби синоптики прогнозують температуру повітря +1-2. Подекуди невеликий сніг.

"У нинішній непростій ситуації закликаємо до ще більшої згуртованості та відповідальності під час поїздок. Нагадуємо про належну підготовку транспортних засобів до зими. Водіям рекомендуємо запастися ліхтариками, павербанками та батарейками, пальним, термосом із гарячим чаєм, теплим одягом",- кажуть в Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Івано-Франківщини, просять повідомляти на Єдиний контакт-центр Укравтодору за телефоном 067-400-60-80.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!