Електроавтотранс показав, скільки карток "Галка" конфіскували за минулий тиждень


В КП "Електроавтотранс" показали пільгові та учнівські картки "Галка", що були конфісковані контролерами через те, що ними користувались не власники картки, а інші особи, які не мають права на пільговий проїзд. При чому, це лише за минулий тиждень.

В КП "Електроавтотранс" ІФ наголошують, що всі картки "Галка", які надають право пільгового проїзду у комунальному транспорті є персоніфікованими (іменними) та містять фотографію особи, якій вона була видана. Передача картки іншим особам, які не мають права на пільговий проїзд, суворо ЗАБОРОНЕНО.

При виявленні таких випадків контролер має право тимчасово конфіскувати картку для вияснення, яким чином стороння особа отримала чужу "Галку". У випадку навмисної передачі картки, вона може бути заблокована, а користувач втратить майбутню можливість безоплатного проїзду.

Якщо ви загубили свою персоніфіковану картку "Галка", вам необхідно невідкладно повідомити про Департамент соціальної політики (у випадку пільгової картки), свій навчальний заклад чи Департамент освіти та науки (у випадку учнівської картки), або за телефоном служби підтримки 0-800-301-190.

Також КП "Електроавтотранс" ІФ налагодив співпрацю з Радіо «Західний полюс», тому про всі знайдені та загублені картки "Галка" можна повідомляти у програму "Проїзди", яка виходить на хвилі 104.3 FM щоденно 4 рази на добу.

Немає опису світлини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!