Фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе»


3 грудня увесь світ відзначає Міжнародний День Інваліда.

Вже традиційно Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе».

Метою фестивалю є виявлення та пропаганда творчих надбань дітей та молоді з функціональними обмеженнями, розширення можливостей самовизначення та самореалізації, інтелектуального та творчого розвитку.

Цього року дванадцятий фестиваль «Повір у себе» проходитиме в обласному академічному театрі ляльок імені Марійки Підгірянки. В даному заході візьмуть участь близько 150 молодих інвалідів. Фестиваль відбудеться 03 грудня 2013 року об 11.00.

Під час проведення фестивалю свої роботи та творчі надбання представлятимуть діти та молодь. Учасники доводять, що незважаючи на свій стан, вони талановиті, можуть і вміють творити чудові речі. Роботи представляються у всіх без винятку номінаціях.

В рамках фестивалю проводитиметься виставка творчих робіт вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт», яка буде представлена у фортечній галереї «Бастіон».

Виставка діятиме з 03 грудня до 16 грудня 2013 року.