Франківчан закликають допомогти сироті


На первинному обліку в органі опіки та піклування Івано-Франківська перебуває багатодітна сім’я Зеленчук. П’ятеро дітей залишилися сиротами після смерті обох батьків. На даний час четверо з них виховуються в прийомній сім’ї за межами міста.

 На праві спільної сумісної власності їм належить новозбудована трьохкімнатна квартира в м.Івано-Франківську. Старша дівчинка навчається в Прикарпатському університеті ім.В.Стефаника, проживає в гуртожитку та має намір поселитися у власній квартирі.

На даний час за сприяння відділу з питань опіки та піклування служби у справах дітей ведуться роботи по облаштуванню даного житла:

- за кошти БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» завезено ліжко;

- люстри, особисті речі, посуд – від прийомних батьків;

- за спонсорські кошти придбано пральну машину;

- за сприяння Мальтійської служби виготовлено та встановлено кухонний меблевий набір;

- за кошти приватного ЖЕО «Добробут ІФ» (директор Т.Куліш) придбано газову плиту та налагоджено роботу сантехніки;

- за сприяння ТОВ «Сахара» (директор Ю.Манько) відремонтовано котел та взято на обслуговування опалювальну систему в квартирі;

- за сприяння Івано-Франківського управління з експлуатації газового господарства (керівник В.Марич) підключено газ до опалювальної системи та плити.

         Висловлюємо щиру вдячність усім благодійникам за небайдуже серце та необхідну допомогу.

Якщо Ви маєте намір долучити свої зусилля для допомоги дітям, просимо звертатися до служби у справах дітей за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Грушевського, 21, виконавчий комітет міської ради, каб.802, або за телефоном 55-64-59.