ФРАНКІВСЬК.ЛЮДИ: Євген Безусов, танцюрист, учасник школи танцю "Vertical Limit"


«Бліц-Інфо» розпочинає нову спецтему - «ФРАНКІВСЬК. ЛЮДИ». Тут розповідатимемо про людей, що роблять наше місто особливим. Якщо Ваші друзі та родичі відрізняються від інших цікавим захопленням, талантом чи професією, пишіть нам – editor@blitz.if.ua

Франківчанин Євген Безусов минулого місяця пройшов кастинг та потрапив до 100 найкращих у талант-шоу "Танцюють всі" 7 сезону. Женя близько трьох років є учасником франківського театру танцю "Vertical Limit" і вже досяг значних результатів. І навіть навчає молодіжного та модного зараз брейк-дансу маленьких франківців.

А розпочалось захоплення танцями досить незвично. Хлопець переглядав фільм, де кілька людей змагаються між собою на найкращий танець. Один з рухів настільки сподобався, що він самотужки почав вивчати його перед дзеркалом. А згодом почав шукати в Івано-Франківську школу, в якій змогли б навчити його такого танцю і таки знайшов. Так Євген став учасником школи танцю «Vertiсal Limit».

Завдяки своїй наполегливості та щоденним тренуванням уже за два роки брейк-данс став не тільки улюбленим заняттям, а й почав приносити дохід.

У школі «Vertiсal Limit» танцювати брейк-данс Безусов навчає дітей віком від 5 до 16 років. Щасливі діти, натхненні харизматичним та наполегливим тренером, майже за рік навчань - призери відкритого сучасного танцю.

Зусилля юнака були не марними. А приклад і віра тренера Михайла Трифоненка додала впевненості в собі та підштовхнула взяти участь у талант-шоу «Танцюють всі-7».

«Я не втримався, подивився графік кастинг і вирішив їхати. Дізнався, що вже за тиждень кастинг буде проходити у Львові. Тож кожен день ходив до залу і займався по кілька годин. Склав список елементів, які використаю в танці і поїхав. Понад місяць не знав, чи пройшов перший кастинг. Та все ж мені зателефонували та запросили на кастинг до Києва», - розповідає Євген.

Щоб підготуватись до "випробувань" у Києві хлопець щодня проводив у тренувальному залі по 5 годин. Виснажений, але щасливий від того, що зможе показати свій талант професіоналам, поїхав до столиці. Дорогою вдалось відпочити лише 3 години, а поки чекав своєї черги, проминув цілий день. На сцену хлопець вийшов о 17.30 вечора. Однак попри втому, йому вдалось вразити суддів і  Женя отримав омріяний квиток для участі  в «Танцюють всі».

Пригадує,  що один із суддів тоді зауважив, що коли його побачив, то не очікував побачити щось нове чи цікаве. Та все ж коли Євген почав танцювати - був вражений.

«У цих словах був увесь мій шлях. Ніхто, по суті, нічого від мене не чекає, але багато праці та зусиль зробило своє. Тому хочу приймати участь далі та дійти до 20-ки. Мені не важлива перемога у фіналі. Та дуже хочу попрацювати  з хореографами та професійними викладачами, які можуть багато навчити за короткий термін. Особливо, уроки Раду Поклітару і Костянтина Томільченка», - зазначає франківець.

Тож вже незабаром франківці зможуть вболівати за Євгена Безусова у талант-шоу «Танцюють всі» 7-й сезон.