ФРАНКІВСЬК. ЛЮДИ: Валерій Гальченко, переселенець


«Бліц-Інфо» розпочинає нову спецтему - «ФРАНКІВСЬК. ЛЮДИ». Тут розповідатимемо про людей, що роблять наше місто особливим. Якщо Ваші друзі та родичі відрізняються від інших цікавим захопленням, талантом чи професією, пишіть нам – editor@blitz.if.ua

Валерій Гальченко31-річний переселенець із Запоріжжя, що тепер живе в Івано-Франківську. Валерій разом із дружиною та чотирма малими дітьми приїхали на початку квітня, однак підприємець та журналіст часу не гає. Уже відкрив власну справу в центрі міста – фірму з ремонту техніки. Окрім цього він сповнений далекоглядних творчих планів – хоче впровадити в рекламну індустрію Івано-Франківська використання голограми.

Але одне Валерій знає точно – додому вже не повернеться.

«Тутешні люди, коли дізнаються, що я переселенець, – розповідає біженець, – найчастіше запитують, чи не покусали мене «бандерівці». На що я відповідаю: покусали… і заразили. Я відразу став «бандерівцем». У вас прийнято заражати добром. Кожна людина намагається поділитися добрим словом чи справою. Тут зовсім інше ставлення до життя. З першого ж дня у мене в голові відбувся переворот».