Франківська дизайнерка Любця Чернікова залишилась у США


З 1 січня колекція одягу від франківської дизайнерки і модельєрки Любці Чернікової продається в Чікаго, США.

21 грудня в Ukrainian Village of Chicago пройшло справжнє свято української моди, написав журнал "Жизнь Чикаго". Креативна агенція UA Modna організувала в Українському Культурному Центрі Ukrainian Fashion Night - презентацію колекцій одягу дизайнерів нового покоління фешн-індустрії України. "Хедлайнерами свята стали гості з західноукраїнського міста Івано-Франківська - молоді, але вже відомі модельєрки Любця Чернікова і Вікторія Хоменець", - представив наших землячок американський журнал. Колекцію Любці Чернікової "ЗимНа", яку мав втіху нещодавно бачити Франківськ, тамтешні критики назвали "модерн-етнікою" і дали їй високу оцінку, пише Галицький кореспондент.

Відтак Любця отримала запрошення виставити колекцію на огляд і продаж. Після вдалого показу модельєрка прийняла рішення залишитися в США. Щоправда, лише до 25 січня - у квитках на літак додому виявилася дата не 25 грудня 2013-го, а 25 січня 2014-го. Тож Любця має місяць американських канікул.

"Біжу годинами кілометри та не зсуваюся ні на крок, хочу додому та тепер вже не знаю де він, розкидаюся словами про любов та не маю кому її дарувати, відкриваю душу та закриваю очі, прагну змінити себе на краще та лякаюся коли міняється світ навколо, пробачаю всім все та собі нічого, відкриваю всім себе та закриваю себе собі, хочу бути собою та вже ніколи не буду тою, ким була, здаюся сильною та існую слабкою, все рушиться навколо а я чекаю північного сяйва) я дуже хочу створити шось прекрасне в цьому світі", - написала вона днями на своїй сторінці у Фейсбук.