Франківців кличуть на яскраве і смачне Свято морозива від ТМ "РУДЬ"


Дев'ятнадцятого червня територія поблизу ТРЦ «ВЕЛЕС» в Івано-Франківську оживиться грандіозною подією ― Святом Морозива від ТМ «РУДЬ».

Вже вшістнадцяте свято подарує радісну атмосферу і відчуття щастя містянам.

Організатори гарантують отримання захоплюючих пригод, яскравих емоцій, святкового настрою і максимальне втілення цьогорічного слогану «РУДЬ» ― це завжди любов».

Механіка участі у розвагах дуже проста:

При купівлі 1 будь-якого морозива, отримаєш 1 квиток на улюблений атракціон в подарунок. Більше морозива — більше вражень!

Організатори гарантують дотримання всіх необхідних санітарно-гігієнічних норм та заходів безпеки.

Тетяна Хомяк, провідний маркетолог компанії «Рудь», координатор проекту «Свято Морозива» розповідає про захід: «Свято Морозива вже вшістнадцяте подарує гостям радісну атмосферу та наповнить їхні серця теплотою, оскільки компанія «Рудь» ― це завжди любов. Кожен зможе обрати розвагу за смаком: квест, конкурси, фотозони, атракціони. 100% задоволення ― гарантуємо! Запрошуємо зібратися разом з друзями, чи родиною та повеселитись на Святі Морозива від компанії «Рудь» на повну!»

На святі на всіх очікують корисні майстер-класи, драйвові атракціони, цікаві конкурси, захоплюючий квест, яскраві фотозони та ще багато-багато крутих веселощів та подарунків.

Тож дорослих і маленьких ласунів чекають 19 червня з 12.00 до 17.00 год поблизу ТРЦ «ВЕЛЕС» на Святі Морозива від ТМ «Рудь».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!