Франківців кличуть в Палац Потоцьких на майстер-клас з гуцульських танців


1 жовтня о 18:00 в Простір інноваційних креацій "Палац" (вул. Шпитальна, 5) відбудеться майстер-клас з традиційних гуцульських танців від танцівників з родини Ванджураків під музику капели Миколи Ілюка.

Спільнота поціновувачів та дослідників західноукраїнської традиційної музики “Лилик” починає свою діяльність із організації події, де всі бажаючі зможуть почути та навчитись танцювати правдиві гуцульські танці.

“Ідея привезти гуцульських музик до Івано-Франківська з’явилась ще рік тому, але через ситуацію з карантином це вдалось втілити в життя тільки зараз.
Наша мета, як спільноти, відкривати та ділитись справжньою традиційною музикою Західної України. Нам пощастило, що ця музика ще досі живе в селах Івано-Франківської області, але час біжить і її стає все менше. Разом з тим в людей із міста, які хотіли б вивчати традиційну музику, немає такої можливості. І ми хотіли б це виправити.” - Віктор Левицький, співзасновник спільноти “Лилик”.

У вас буде унікальна можливість потанцювати під правдиву гуцульську музику. Якщо ви не танцювали раніше, не слід боятися. Справжні верховинські танцівники все покажуть і розкажуть! Хапайте зручну одежу-взуття та приходьте набуватися й знайомитися.

Вхід: 80 грн.

Реєстрація на подію за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!