Галицькі депутати звільнили першого заступника міського голови Олійника


Сьогодні, 12 листопада під час сесії Галицької міської ради депутати проголосували за звільнення першого заступника міського голови Володимира Олійника.

Це питання депутати розглянули першим, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Вважаю, що Володимир Євгенович мав би прозвітувати за роботу в міській раді, за що він брав гроші скільки місяців. А вже тоді ми б могли виносити питання про його звільнення. А то так найлегше звільнити",- сказала секретар міської ради Віра Костишин.

За словами міського голови Олега Кантора, заява про звільнення поступила сьогодні зранку.

"Написана вона вчорашнім числом, але на підпис мені потрапила сьогодні. Тож Володимир Євгенович, скажіть ваше прощальне слово на посаді заступника",- звернувся Олег Кантор.

Володимир Олійник зауважив, що це було його особисте рішення, адже не бачить себе надалі на цій посаді. 

"Є багато що сказати, але якщо я буду подавати, що я це робив, то вийде, що перетягну на себе першість. В місті побудована система управління лідерського типу, відповідно я в перші місяці в рамках своїх повноважень проявляв певні ініціативи, але потім мені пояснили, що є рамки в яких треба працювати. Я дотримувався протокольних доручень, рішень сесії і виконкому. Не було ні скандалів, ні пропозицій голови, ні звернень від громади чи депутатів, щоб мене звільнити. Місто увійшло в опалювальний сезон, всі сфери за які я відповідав теж в порядку. Тому прошу мене звільнити на позитивному моменті, поки в місті все стабільно",- сказав Олійник.

Міський голова подякував своєму першому заступнику і зауважив, що ця посада - це не його напрямок.

"Те чим ви займалися не зовсім ваш напрямок, тому можливо вам було складно, адже господарка - то не ваше. Але дякую вам за роботу. Сподіваюся, що ви надалі будете працювати на благо Галича, залучати туристів і розвивати наш Галицький край",- сказав голова.  

За звільнення проголосували 18 депутатів із 22 присутніх. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!