Генштаб: росіяни інтенсивно атакують на Покровському напрямку


У п'ятницю, 14 червня, на фронті відбулось 81 бойове зіткнення.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ ввечері 14 червня.

За даними Генштабу, росія намагається використати перевагу в живій силі, техніці та підтримку з повітря, але попри на інтенсивний ворожий натиск, українські воїни ворогу жорстку та ефективну відсіч.

На Харківському напрямку російські окупанти три рази за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції наших підрозділів в районах Вовчанська та Тихого. Усі ворожі атаки відбито», – зазначили у ЗСУ.

Водночас на Куп’янському напрямку відбулося десять бойових зіткнень. У відомстві наголошують, що ворог намагався покращити тактичне положення в районах населених пунктів Петропавлівка, Синьківка та Піщане. Неподалік Синьківки всі штурми ворога відбито, у районах Петропавлівки і Піщаного ще тривають бої.

На Лиманському напрямку за день російські війська дев’ять разів атакували наші позиції в районах Греківки, Тернів і Невського. Ситуація контрольована – чотири боєзіткнення завершились, а п’ять – ще продовжувалися.

У ЗСУ відмітили також, що армія РФ інтенсивно атакує на Покровському напрямку.

Там впродовж дня агресор здійснив 29 штурмових та наступальних дій. Найбільша активність російських окупантів зберігається в районі Новоолександрівки, Сокола і Новопокровського. Загалом, 17 атак на напрямку українські захисники вже відбили, ще 12 боєзіткнень – тривають. Ситуація складна, проте контрольована Силами оборони, воїни докладають зусиль для недопущення просування противника в глибину української території.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!