Герой мемів "Чоткий паца" служить у ЗСУ: зараз воює на Донбасі


Іван Мартинов, відомий інтернет-спільноті як «Чоткий паца з Рівного». Саме його фраза — «це мєрзость», сказана про економічну ситуацію в 2014 році, — стала одним із найпопулярніших мемів далеко за межами вебпростору.

Сьогодні «Чоткий паца» впевнений: «Москалі — це мєрзость», і без жалю знищує окупантів у складі окремої єгерської бригади на Донецькому напрямку, йдеться на сторінці ООС.

Незважаючи на широку популярність Івана та його інтернет-діяльності, мало хто знає, що він брав активну участь у Революції Гідності, воював у складі добровольчого батальйону, потім підписав контракт із ЗСУ, де відслужив 5 років.

«Дембель» вийшов не дуже тривалий: «Після служби приїхав до батька, три місяці відпочив і знову довелося йти на війну», — розповідає український воїн.

Він пам’ятає, як 24 лютого ще крізь сон почув, що летять російські ракети.

«Подзвонили із сільради: Ваня, збирайся! Я заварив собі кави, але і попити її не встиг — приїхала машина, і от я вже у військкоматі», — згадує піхотинець 68-ї єгерської бригади.

…Після перемоги «Чоткий паца» Іван Мартинов планує одружитися та поїхати подорожувати — подивитися на світ без рашистської гидоти.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!