ГО "Еко-Галич" виклали відеоісторію порятунку "конопляних" ведмедів


Восени 2019 року троє ведмедів - Тайсон, Василь та Василина - були виявлені ГО "Еко-Галич" на одній із незаконних плантацій коноплі на Косівщині.

На жаль, вилучення в Україні триває роками і дуже ускладнюється тиском впливових колишніх "власників" на контролюючі органи, кажуть в Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи.

Читайте до теми: В Яблуневі, де викрили плантацію коноплі, знайшли трьох ведмедів.

Нарешті, навесні 2021 ведмеді були вилучені екологічною інспекцією та поліцією до рішення суду і передані на відповідальне зберігання до ARDEN carnivores sanctuary Реабілітаційний центр "Парк хижаків Арден".

"Невідкладно наша організація провела ветеринарний огляд та лікування цих ведмедів, в рамках "Ветеринарного проєкту" з неурядовою неприбутковою організацією Bears in Mind (Нідерланди), що займається благополуччям ведмедів у світі. Пропонуємо вашій увазі переглянути повну історію, але УВАГА!!! особливо чутливим особам прохання утриматись від перегляду. Ми не стали приховувати численні рани на тілі цих ведмедів, щоб продемонструвати, до чого доводить бездушне та незаконне утримання ведмедів у неволі.

Відеозйомка - Володимир Бучко, керівника ГО "Еко-Галич"

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!