В Яблуневі, де викрили плантацію коноплі, знайшли трьох ведмедів


На Косівщині де нещодавно правоохоронці викрили плантацію коноплі знайшли трьох ведмедів.

Їх утримували в неналежних умовах, замкненими у клітках. Про це повідомили на сторінці Eco-Halych: Wildlife Rehab Реабілітація дикої природи.

"Здавалося б, що спільного? Нещодавно по всій країні пронеслася новина про викриття нелегального бізнесу з вирощування коноплі недалеко від Коломиї. Вчора надвечір стало відомо, що на території бази утримується троє ведмедів у неприйнятних умовах — як з етичної точки зору, так і з законної. Потрібно було негайно виїжджати. Нам вдалося потрапити на місце і стати свідками утримання 7-річних ведмедів-близнюків — Василя, Василини та Тайсона", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно у селі Стопчатів Яблунівської ОТГ викрили плантацію марихуани на території близько 4 гектарів. Під час обшуку вилучили майже 100 000 рослин коноплі, більше 500 кг висушених суцвіть, понад 400 кг мелених невисушених суцвіть, 140 кг сухого листя коноплі, майже 100 кг суцвіть та листя коноплі. загальна вага вилученої марихуани становить 1200 кг. Вартість виготовленого з цієї сировини наркотику на чорному ринку становила б понад 50 мільйонів євро.

До теми: Охоронець наркоплантації на Косівщині таки чекатиме суду під вартою

Власник наркоплантації на Косівщині: Я орендував землю, але не знав що там

«Думав, то салат, потім - квітка» - агроном яблунівських теплиць з марихуаною у суді

Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramТільки найважливіші новини!