Івано-Франківська обласна дитлікарня збирає гроші на сучасний УЗД-апарат


Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні дуже потрібен новий сучасний портативний апарат УЗД з доплером та набором датчиків, який допоможе надавати якісну медичну допомогу немовлятам, в тому числі і передчасно народженим.

Збір коштів для лікарні проводить Благодійний фонд "КОЛО".

Апарат використовуватимуть у відділенні передчасно народжених дітей та відділенні інтенсивної терапії новонароджених.

УЗД-апарат, окрім обстежень головного мозку, серця, органів черевної порожнини, дає можливість проводити УЗД легень, що критично важливо для визначення часу переведення дитини на той чи інший режим ШВЛ та попереджає можливі ускладнення вентиляційної підтримки дитини.

"В рамках проєкту #поспішайки Благодійний фонд "КОЛО" вже кілька років працює над тим, щоб допомогти передчасно народженим дітям отримати якісну медичну допомогу, полегшити роботу лікарів та підтримати батьків. В рамках кампанії на KIND Challenge, ми збираємо кошти на УЗД-апарат з доплером та набором датчиків для Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня, тому що розуміємо, що вчасна та якісна допомога є важливою. Долучитися внеском, щоб допомогти малюкам, які поспішили на старті, можна за лінком — https://kindchallenge.net/user/60eee2224ada930008511a4d

А якщо ви бігун або бігунка і хочете пробігти благодійний марафон для допомоги поспішайкам, тоді пишіть нам на сторінку", -  йдеться на сторінці Благодійного фонду "КОЛО".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!