Івано-Франківське ТОВ «СТЕК» готове до опалювального сезону на 90%


Івано-Франківці зустрінуть зиму в теплих домівках.

Принаймні так запевнив кореспондента «Бліц-Інфо» начальник виробничо-технічного відділу «Станіславської теплоенергетичної компанії» Віталій Васильчук.

«Роботи по підготовці до опалювального сезону 2013-14 років ведуться згідно розроблених та затверджених на підприємстві організаційних заходів. На даний момент вже проведено гідравлічні випробування всіх мереж, а це 24, 702 км у двохтрубному вимірі. Під час цих випробувань було виявлено та ліквідовано 25 проривів. Також проведено заміну близько 400 метрів теплових мереж у двохтрубному вимірі, виконано ізоляцію трубопроводів та відновлено ізоляцію на пошкоджених ділянках теплових мереж», - розповідає Віталій Васильчук.

За його словами,  в даний момент ще тривають роботи на вулицях Франка (в районі 3-ї школи), Коновальця (біля дитячої лікарні) та території художнього училища на Дудаєва 35.

«На завершальному етапі роботи на вулиці Пилипа Орлика. Також у планах роботи за адресою вул. Франка 32. Це практично вже останні роботи до початку опалювального періоду.  У котельні проводились ремонтні роботи допоміжного котельного обладнання, відремонтовано устаткування для очистки вакуумної деаерації. Замінено 3 насоси на нові для економії енергоносіїв. Здійснено ремонт на відновлення ізоляції на 4 із 5 котлів. Загалом підприємство вже готове до опалювального сезону на 85 -90 %», - зауважує  Віталій Богданович.

Васильчук наголошує, що підприємство встигає виконати всі ремонтні заходи завчасно.