Івано-Франківський суд надовго відбив пристрасть до елітного алкоголю у жителя Тисменицького району


Івано-Франківським міським судом завершено розгляд кримінальної справи раніше несудимого жителя одного з сіл Тисменицького району, котрого звинувачували у крадіжці елітного алкоголю із супермаркету по вулиці Коновальця, що в Івано-Франківську.

Судовим слідством було з’ясовано, що перебуваючи в Івано-Франківську, житель Тисмениччини зайшов до одного із супермаркетів на вулиці Коновальця. Скориставшись (на його думку) тим, що за ним ніхто не спостерігає, взяв із полиці пляшку лікеру “Шеріданс” ємкістю 0,7л. вартістю 204,12 грн. та зірвавши штрих-код, заховав під куртку. Не маючи наміру оплачувати за товар, чоловік пройшов повз касову зону та направився до виходу, де й був зупинений працівниками охорони супермаркету.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненому визнав повністю, підтвердив суду вказані вище обставини вчиненого ним злочину, вказав, що не може пояснити чому вчинив крадіжку. Щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Івано-Франківським міським судом даного громадянина засуджено за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді 1000 гривень штрафу.

Тож тепер і житель Тисменицького району, і всі решта, хто охочий до «безкоштовного» алкоголю мають можливість задуматись чи потрібна їм випивка по такій ціні.