Іванофранківців запрошують на благодійний ярмарок - гроші підуть на ЗСУ


У неділю, 26 травня, біля ТЦ «Арсен» з 10.00 до 16.00 буде діяти благодійний ярмарок.

Фуд-корт домашньої випічки та солодощів презентує соціальний проєкт «Кавʼярня 4.5.0.».

Арт-простір представить учасникам ярмарку оригінальні декоративні вироби хендмейду, які можна буде придбати і таким способом долучитися до підтримки фронту. Адже усі кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Для найменших професійна педагогиня проведе майстер-клас, де діти зможуть проявити себе у веселому та творчому малюванні.

Також усі охочі матимуть чудову нагоду отримати свою особливу МАК-карту. Метафорично-асоціативні карти - це чудовий інструмент для покращення ментального здоровʼя. Всього лиш одна карта може дати відповідь на складне запитання чи змінити фокус погляду на проблему.

А любителі цінних підказок Всесвіту отримають передбачення від блакитнокрилого Янгола.

Родзинкою ярмарку стане безпрограшна лотерея, яка буде діяти впродовж дня. Умови надзвичайно прості - потрібно лише зробити донат і отримати номерок з унікальним виграшем-подарунком! А це - художні картини, розписані гільзи, оригінальні сертифікати, нові та захоплюючі книги… та ще багато цікавинок.

"Яскравим спогадом про чудовий автодень «На колесаХ» буде світлина, зроблена біля неймовірної фотозони. Друзі, запрошуємо стати активним учасником нашого заходу і зробити свій внесок для підтримки захисників на фронті! Адже все, що ми робимо, це кроки до нашої перемоги!", - йдеться на сторінці Соціального проєкту "Кав'ярня 4.5.0".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!