Kalush Orchestra заспівав у Лондоні для волонтерок


Kalush Orchestra наживо заспівав пісню Stefania для волонтерок, які допомагають українським біженцям у Лондоні. Зробив це гурт на The one show від BBC.

Світлана та Наталія приклали багато зусиль задля допомоги українським біженцям за кордоном. Український гурт у такий спосіб подякував жінкам, підтримав їхню діяльність і побажав подальшого натхнення на добрі справи. Жінки зовсім не очікували такого сюрпризу, що у Лондоні зустрінуть свій улюблений гурт, пише Наш Київ.

 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BBC The One Show (@bbctheoneshow)

"Ми завжди раді підтримати будь які благодійні ініціативи, особливо, якщо вони стосуються України. Дуже багато українців вимушені були через війну покинути свої рідні домівки, більша частина з них зараз за кордоном. Під час своїх концертів у різних країнах ми намагаємося зустрічатися з українцями, а також відвідувати волонтерські центри для біженців там. Коли нам розповіли про Світлану та Наталію, ми одразу відгукнулися і вирішили зробити їм такий сюрприз”, — говорить лідер гурту Kalush Orchestra, Олег Псюк.

Пісня Stefania стала символом незламності українського духу, вона у багатьох асоціюється з Батьківщиною і перемогою, адже свого часу саме з нею Kalush Orchestra отримав перше місце на Євробаченні.

Наразі гурт перебуває у концертному турі Європою. Всі вилучені кошти з благодійних концертів йдуть на допомогу Україні. А вже через два тижні KALUSH Orchestra вирушає у великий тур Канадою та США.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!