Калушанин Віктор Волошин покинув проєкт "МастерШеф"


У 15 випуску 4 сезону "МастерШеф Професіонали" 8-ка учасників традиційно завітала на кухню.

Судді оголосили умови першого конкурсу, які напряму були пов’язані з мамами. До професіоналів завітали особливі гості: не мільйонери, які коштували всі делікатеси світу. Проте догодити їм куди складніше. Мами звернулися до учасників та попросили приготувати їхнім дітям броколі, гречку та яловичу печінку. Це розповсюджені продукти, які максимально не полюбляє малеча, йдеться на сайті СТБ.

У результаті конкурсу Віктор Волошин з Калуша отримав чорний фартух. 

На битві чорних Артем виступив у ролі викладача, який мав стерти з дошок 10% слів рецептури. Адже саме на них були прописані способи приготування полтавських галушок з курячими сердечками і карамелізованою цибулею, булочки бао з паровим лобстером, дім самів зі свининою та креветкою. На жаль, Віктор Волошин припустився помилки, не пропікши тісто у галушках. Тож у 15 випуску проєкту «МастерШеф. Професіонали»-4 суддям довелося попрощатися саме з ним.  

Нагадаємо, шеф-кухар Віктор Волошин перебував у Херсоні, коли почалася повномасштабна війна. В окупації пробув 60 днів. Вибиратися було доволі небезпечно і складно. Проходив 68 блокпостів, а 200 км їхав 18 годин.На кастингу проєкту він дивував шефів телячим тартаром з ікрою із пива в українській подачі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!