Капсули Nespresso – основа найсмачнішого кавового напою


Процес приготування кави відрізняється в залежності від обраного способу, але результат найчастіше один – смачний і корисний напій, що бадьорить. Непоганою основою є капсули, всередині яких є перемелена кава. Вони використовуються для особливого виду приготування. Відмінний варіант напою пропонує швейцарський виробник Nestle, а сама кава має назву Nespresso.

Неповторний смак напою готовий тішити всіх і кожного. Перші капсули Nespresso були розроблені у далеких 1980-х роках. З того часу виробник пробує нові рецепти та реалізує сміливі ідеї, спрямовані на покращення смакових якостей. Тут спостерігається прихильність до сталого розвитку з поступовим використанням нових способів помелу.

Технологія приготування

Процес створення капсул Nespresso полягає у проходженні кількох етапів:

- ретельний відбір зерен для помелу;

- фактичний помел із попереднім підбором технології;

- дозування готового кавового порошку по 7 г;

- герметична упаковка капсул.

Виготовлення капсул передбачає використання алюмінію. Це міцний і водночас легкий матеріал, що захищає аромат кави від вологи, прямих сонячних променів та інших впливів різного типу. Додаткова упаковка для капсул не потрібна, адже вона зберігає всередині смак.

Різновиди кави Nespresso

Збереження кавового аромату гарантує створення приємних смакових якостей напою. Завдяки застосуванню такої технології виробник може запропонувати покупцям кілька різновидів кави на вибір:

- еспресо (сім сортів із міцністю 10 балів, а об’єму достатньо для приготування 40 мл кави);

- лунго (м'який та насичений смак кави об'ємом 110 мл);

- ристретто (суміш для справжніх поціновувачів, адже виробник збирає разом південноіндійську, бразильську та колумбійську арабіку);

Бажаючі можуть вибрати каву без кофеїну. Це відмінний варіант для ситуацій, щоб унеможливити вплив на організм, але зберегти смакові якості та задоволення від напою.

Немає опису.

Для приготування кави за допомогою капсул потрібна капсульна кавомашина. Виробник Nespresso, крім самої заготовки, також виготовляє велику кількість різної техніки на вибір. Це дозволить знайти ідеальний варіант основи для приготування кави в майбутньому.

Капсула закладається в машину і потім натискається кнопка «Пуск». За бажання можна укладати одночасно дві капсули з різних боків. Відбувається прокол верхньої частини, після чого гаряча пара впливає на капсулу і готова кава тонким струмком потрапляє в чашку. Приготування триватиме до 10 секунд.

Де придбати капсули Nespresso?

Відмінним місцем для вибору та покупки стане магазин Coffeeok, де на вибір є чимала кількість сортів кави. Продаж здійснюється в роздріб та оптом, що дозволить задовольнити попит усіх покупців без винятку.

Доставка та оплата здійснюється різними способами на вибір. Діє доставка до всіх регіонів України, де не ведуться бойові дії. Вартість починається з 77 гривень та закінчується на рівні 775 гривень. Продаж здійснюється в пачках по 10 штук.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!