Круглий стіл на тему «Взаємодія влади і громадськості для реалізації антикорупційних стандартів та засад відкритості у регіональній освітньо-культурній політиці»


У середу, 28 серпня 2013 року о 12.00 у залі Івано-Франківської ОДА (вул. Грушевського, 21, каб. №321) відбудеться круглий стіл на тему: «Взаємодія влади і громадськості для реалізації антикорупційних стандартів та засад відкритості у регіональній освітньо-культурній політиці».

Захід організовують в рамках сприяння громадській експертизі діяльності ОДА, яка відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Учасники заходу: заступники голови ОДА, члени робочої групи з питань проведення громадської експертизи, члени президії громадської ради при ОДА та експерти громадських організацій, які здійснюють громадську експертизу: ВМГО «Студентське братство» та Інформаційно-аналітичного центру «Логос».  

На заході буде обговорено рівень відкритості  обласної влади при фінансуванні освітньо-культурної сфери, окреслено напрямки удосконалення обласних цільових програм в частині результативних показників та антикорупційних стандартів, поширення практики консультацій з громадськістю для забезпечення більшої відкритості та підзвітності регіональної освітньо-культурної політики, а також підписано тристоронню угоду про співпрацю.