Літні фестивалі на Прикарпатті й за межами


Через ситуацію на сході країни деякі гучні заходи відмінили. А для тих, хто має намір відпочити і розважитись, є можливість відвідати цікаві атракції.

«Шипіт» - з 1 по 7 липня в селі Пилипець, Міжгірського району, Закарпатської області. Організатори попереджують про збір неформальних людей в умовах спокою та неймовірної природи однойменного водоспаду.

«Купала-Фест» - проходитиме в Івано-Франківську з 5 по 7 липня. Організатори обіцяють незабутні емоції, активний відпочинок та море позитивних емоцій. На заході проходитиме конкурс «Купальська красуня», конкурс авторської поезії, запуск небесних ліхтариків, святковий ярмарок, ігрища біля ватри, святкові феєрверки. Виступатимуть гурти «Цвіт кульбаби», «Фліт», «Пан пупець» та інші. Ціна квитка 150 гривень.

«Артполе» - з 10 до 14 липня в селі Уніж Городенківського району Івано-Франківської області. Організатори обіцяють багато майстер-класів, перегляд документальних фільмів, розваги для дітей й дорослих, найкращу музику. Вартість квитків становить 100 гривень за день, 250 – за три дні, 350 – за всі дні перебування.

«Підкамінь» - захід відбуватиметься з 18 по 20 липня в селі Підкамінь Бродівського району на межі Львівської, Тернопільської та Рівненської областей. Для охочих відвідати захід вхід у вишиванці безплатний.

«Захід-фест» - відбуватиметься з 8 по 10 серпня в селі Родатичі біля Львова. Вартість квитків 480 гривень. Виступатимуть «Скрябін», «Один в каное», «Кораллі», «Петрос» та багато-багато інших.

Хоча деякі заходи все ж відмінили. Приміром, з 28 по 30 червня мав відбуватися фестиваль «Львів на тарілці». Напередодні організатори попередили про те, що захід відбудеться лише наступного року.