Мистецький проєкт "Сила матері"


12 травня 2024 року телебачення “Галичина” спільно з Івано-Франківською обласною філармонією імені Іри Маланюк запрошують долучитися до благодійного мистецького проекту “Сила матері”.

"Друга неділя травня — це день, коли ми вшановуємо наших матерів і дякуємо за дар життя. Тож саме цього дня “Галичина” хоче подякувати всім українським матерям, які в цей складний час виховують дітей і турбуються про свої родини, а ще активно волонтерять і допомагають іншим. Ми хочемо подякувати усім жінкам, чиї сини і доньки сьогодні боронять Україну, прагнемо підтримати тих, хто не опустив рук у важкому горі, не втратив надії і всіляко допомагає наблизити нашу перемогу.

Саме для таких матерів виконуватимуть свої твори на сцені філармонії академічний камерний оркестр "Harmonia Nobile", ансамбль народної музики "Бревіс", Оксана Романюк, Василь Мельникович, вихованці балетної школи, продюсерський центр “Star Team”, колектив “Будьмо”.

Проект “Сила матері” має не лише мистецьку, але й соціальну складову. Під час концерту ми покажемо відеонариси про матерів, які здивували нас своєю незламністю і моральною силою. Ці жінки вартують того, аби про них дізналося якомога більше людей в усьому світі.

Одна з таких історій — розповідь про Наталію Тарабалку, матір льотчика-винищувача Степана Тарабалки, який загинув у березні 2022 року, захищаючи Батьківщину.

Щоби зберегти пам’ять про Степана та допомогти іншим військовослужбовцям, Наталія Тарабалка частину грошей, які отримала від держави після загибелі сина, віддала на створення оздоровчого центру. Він має назву «Тепло крилатої душі» і призначений для військових та їхніх родин, а також для родин, які втратили рідних на війні. Разом з однодумцями жінка придбала і відремонтувала будівлю в сусідньому селі, зараз шукає можливості, щоб центр для воїнів працював повноцінно.

Ми теж хочемо допомогти пані Наталії здійснити її задум. Тож усі зібрані під час концерту кошти передамо на рахунок громадської організації, які опікується оздоровчим центром «Тепло крилатої душі».

Закликаємо вас також стати меценатами цього проекту, долучитися до нього фінансово чи в інший, більш зручний для вас, спосіб.

Меценатів, які перекажуть на рахунок громадської організації найбільші суми коштів, ми оголосимо зі сцени як партнерів проекту та вкажемо інформацію про них під час трансляції відеоверсії концерту", - йдеться у анонсі Галичина TV.

РЕКВІЗИТИ:

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПІЗНАЙ СВОЮ МРІЮ» ІМЕНІ СТЕПАНА ТАРАБАЛКА» Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, село Королівка

Код ЄДРПОУ 44902600

IBAN: UA483052990000026006035502688 Карта "ПриватБанк" 4246 0010 0346 7432 Отримувач: ГО “Пізнай свою мрію” імені С. Тарабалка

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!