Минулої доби на Прикарпатті зареєстровано 6 пожеж


Про це інформує управління ДСНС в області.

18 серпня о 10:47 год. в Івано-Франківську по вулиці Миру виникло загорання в одному із житлових будинків. Вогнем знищено побутове сміття на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Ввечері 18 серпня в обласному центрі по вулиці Коновальця горіла тирса на площі 7 м.кв. на відкритій території колишнього фурнітурного заводу. Попередня причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 21:15 богородчанські рятувальники мчали на гасіння пожежі, що виникла в недіючому господарському підсобному приміщенні. Вогнем знищено підсобне приміщення та господарський інвентар. Причина виникнення пожежі встановлюється.

18 серпня о 21:52 в селі Старий Мартинів Галицького району горіла господарська будівля. Вогнем пошкоджено дерев’яні конструкції покрівлі на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

В селі Комарів Галицького району горіла суха трава та стерня на полі  ТзОВ «Мрія Карпат». Вогнем знищено суху траву та стерню на площі 300 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

19 серпня о 02:28 в селі Хриплин Івано-Франківської міськради виникла пожежа  дерев’яних відходів і сміття в металевому контейнері. Вогнем знищено дерев’яні відходи і сміття на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.