На Донеччині загинув воїн з Калуша Іван Кулибанич


Калуська громада у глибокій скорботі… Своє життя за Україну віддав мужній захисник, молодший сержант Іван Іванович Кулибанич, 1967 р.н.

Трагічну звістку повідомив очільник калуської громади Андрій Найда.

На фронт боєць добровільно пішов з початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі - з 3 березня. Віддано служив старшим механіком відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу технічного забезпечення. Та 26 вересня у війні з росією Україна втратила вірного свого сина!

"Герой Іван Кулибанич загинув у результаті підриву на вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Яковлівка Донецької області. Не можливо знайти слова, щоб розрадити сім’ю, родину, друзів, побратимів… Глибоко сумуємо та співчуваємо усі разом…Це гіркий біль непоправної втрати, яка переростає у ненависть до ворога! Щира вдячність та безмежна шана Герою за мужність! ТИ віддав своє життя за вільне майбутнє, за незалежну Україну! Герой Іван Кулибанич житиме вічно у нашій боротьбі, яка наближає Перемогу, в наших серцях, у щирих молитвах! ЙОГО подвиг назавжди залишиться у душах наступних поколінь! Вічна пам'ять Герою Івану Кулибаничу!",- написав мер.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!