На фронті загинули воїни з Прикарпаття Андрій Тимків та Ігор Гудзоватий


У війні проти російських окупаційних військ загинув військовий з с. Остриня Тлумацької громади Ігор Гудзоватий та уродженець Городенки Андрій Тимків.

Про смерть Ігоря Гудзоватого повідомили на сторінці Тлумацької міської ради.

"Сумна звістка прийшла в Тлумацьку громаду про загибель на Запорізькому напрямку мужнього захисника України, бойового медика, молодшого сержанта Ігоря Гудзоватого, 15.07.1988 р.н., з села Остриня. Мужній воїн до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши найцінніше – своє життя за вільне майбутнє у незалежній Україні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, побратимам, хай Бог допоможе пережити цей біль та горе. Сумуємо разом з вами та низько схиляємо голови у скорботі… Світлий та добрий спомин про нашого земляка назавжди залишиться в наших серцях. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій у Царстві Небесному… Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!", - висловили співчуття у міській раді.

На зображенні може бути: 1 особа

 

Уродженець Городенки Андрій Тимків загинув 6 червня 2024 року в ході виконання бойового завдання на Донеччині, отримавши важкі поранення загинув. 41-річний Андрій Тимків служив в 54 ОМБр.

"Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!  Схиляємо голову в глибокій скорботі. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати", - Городенківська міська рада територіальної громади.

На зображенні може бути: 1 особа

Прощання з Героєм Андрій Тимків відбудеться 14 червня, у п'ятницю, о 10:00 год. за адресою м.Дніпро вул. Таджицька 2.

Вічна і світла пам'ять Героям! Герої не вмирають!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!