На Херсонщині облили зеленкою кандидата у мери та трьох кандидатів у місцеві депутати


Також зловмисники викрали у представників партії ноутбук.

У місті Берислав Херсонської області зловмисники облили кандидата у мери та трьох кандидатів у місцеві депутати зеленкою, інформує Уніан.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області, вчора близько 21:00 в квартиру одного з жителів міста Берислав вдерлись 5 зловмисників.

Встановлено, що господар квартири - кандидат у мери міста та кандидат в депутати облради. В його квартирі відбувалось засідання представників однієї з політичних партій. На засіданні були присутні ще троє гостей, всі - кандидати у депутати районних або міських рад.

В цей час в незачинену квартиру зайшли 5 зловмисників у масках. Погрожуючи битою, один зі злочинців забрав у 49-річної гості ноутбук. Інший зловмисник облив всіх присутніх зеленкою, після чого невідомі залишили квартиру та пішли в невідомому напрямку.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та керівництво Бериславського відділу поліції. Наразі поліцейські проводять першочергові слідчо-оперативні дії. Злочин знаходиться на контролі у керівництва поліції Херсонщини. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!