На Косівщині під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка


Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

18 червня о 04:19 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Уторопи Яблунівської ТГ Косівського району виникла пожежа одноповерхового дерев’яного житлового будинку. На момент прибуття рятувальників будівля повністю охоплена вогнем. Працювала ланка ГДЗС. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Надзвичайникам вдалось врятувати комплекс господарських та житлової будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Окрім того, 17 червня о 10:02 в селі Олієво-Королівка Коломийського виникла пожежа в господарській будівлі. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

Об 11:54 в селі Вікторів Івано-Франківського району виникла пожежа вантажного автомобіля на проїжджій частині дороги. Вогнем знищено автомобіль. Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки в моторному відсіку.

О 19:24 в селі Глибівка Івано-Франківського району виникла пожежа легкового автомобіля на проїжджій частині дороги. Вогнем знищено дві подушки кріплення глушителів. Ймовірна причина виникнення пожежі - розгерметизація газовивідної системи.

О 23:35 в місті Івано-Франківськ на вулиці Кардинала Гузара виникла пожежа сміття в контейнерах на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

18 червня о 00:13 в місті Івано-Франківськ на вулиці Героїв УПА виникла пожежа сміття в контейнерах на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!