На Косівщині шукають підлітка, який впав у Черемош


Рятувальники проводять аварійно-рятувальні роботи на річці Черемош, що у селі Тюдів на Косівщині.

Про це інформує упраління ДСНС в Івано-Франківській області.

Як зазначається, 12 червня о 20:50 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області поступило повідомлення про те, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку послизнувся з каміння та впав у річку Черемош хлопчик (попередньо 12 років).

До аварійно-рятувальних робіт залучено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №14, місцевої пожежної команди селища Кути, пошуково-рятувального відділення міста Косів. Оголошено «Збір-аварія» для відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини.

О 21:12 до місця події прибули МПК Кути, а о 21:14 - ДПРЧ-14.

Зі слів очевидців встановлено, що на річці Черемош перебувало 3 дітей, один з яких (хлопчик, 12 років) послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за течією.

Рятувальниками спільно з працівниками поліції та місцевим населенням виставлено 2 спостережливі пости на «Вижницькому мості» та в районі АЗС с. Тюдів. Проводиться огляд місцевості та берегової лінії річки Черемош.

Додатково від ГУ ДСНС в Чернівецькій області для виставлення постів залучається ДПРЧ-4 м. Вижниця (2 чол.), Оголошено «Збір-аварія» рятувальникам ПРВ Вижниця.

Рівень води в річці в середньому 1 м., місцями до 2 м., швидка течія.

Додамо, о 07:30 13 червня місцеве населення виявило тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!