На прикарпатських дорогах побільшало поліцейських патрулів


Впродовж місяця, починаючи з 25 вересня, на Прикарпатті проводиться комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги», які направлені на покращення безпеки дорожнього руху та недопущення загибелі й травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах.

Для посилення контролю за дотриманням правил дорожнього руху на дорогах області збільшено кількість поліцейських автопатрулів. Щодоби на патрулювання на автошляхи області заступають майже 45 екіпажів із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.

Під час проведення заходів зусилля поліцейських будуть направлені на забезпечення безпеки дорожнього руху та виявлення фактів порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призводять до настання дорожньо-транспортних пригод, а саме:

керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння;

порушення водіями швидкісного режиму;

правил проїзду перехресть чи обгону;

перевезення пасажирів, зокрема дітей;

користування під час руху засобами зв’язку;

недотримання водіями правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення ПДР пішоходами та велосипедистами.

Будьте уважні та обережні на дорозі! Кожному учаснику дорожнього руху варто пам’ятати, що особиста дисциплінованість, повага до інших учасників руху та неухильне дотримання правил дорожнього руху є запорукою збереження власного здоров’я та попередження ймовірних неприємних наслідків.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!