На Прикарпатті можна буде мандрувати "Стежкою барона" і "Віртуальною Делятинщиною"


У Делятинській об'єднаній територіальній громаді до кінця 2020-го року створять два туристичні проєкти "Стежка барона" та "Віртуальна Делятинщина".

Про це Суспільному Карпати повідомив виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук.

Перемогу ОТГ отримала на конкурсі ініціатив карпатських громад, які впроваджуються асоціацією "Єврорегіон Карпати -Україна".

"Стежка барона" була розроблена Делятинською селищною радою спільно з Асоціацією об'єднаних територіальних громад Прикарпаття. У громаді також створили ще один туристичний проєкт - "Віртуальна Делятинщина".

"На "Стежці барона" буде новий туристичний продукт, який матиме оздоровчий характер. За легендою, там (Зарічанське лісове господарство -ред.) гуляв барон і дихав тисами, тому так проєкт і називається. Щодо "Віртуальної Делятинщини", там буде створено мережу цифрових рішень: 3D-зйомка, відеоекскурсії, квести, які з'єднають зеленими шляхами", - розповідає Ігор Мельничук.

До кінця 2020-го року роботи по проєктах повинні бути закінчені. І в наступному - 2021-му - мандрівники матимуть змогу ознайомитися з туристичними цікавинками Делятинської ОТГ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!