На Прикарпатті проведуть спартакіаду між громадами, щоб зібрати гроші на ЗСУ


На Прикарпатті відбудеться благодійна спортивно-патріотична акція "Місцеве самоврядування - Збройним Силам України!" з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Вона пройде у формі спартакіади з таких видів спорту: волейбол, футзал, теніс настільний, шахи, шашки. Про це повідомив голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

Умовою участі є благодійний внесок для команди ради територіальної громади чи районної ради в розмірі 10 тис. грн, а обласної ради - 100 тис. грн.

Відбіркові тури з волейболу, футзалу та настільного тенісу відбудуться 27 листопада, а фінальні змагання з цих видів спорту та змагання з шахів і шашок - 3 грудня.

"Переможець спартакіади у кожному з видів спорту, окрім традиційних грамот та кубків, зможе залучити субвенцію з обласного бюджету в наступному бюджетному році на розвиток спортивної інфраструктури своєї громади чи району. Положення дозволяє взяти участь і мати шанс стати переможцем хоча б в одному індивідуальному виді спорту практично кожній, навіть найменшій, громаді",- каже очільник облради.

Сьогодні в облраді вже відбулося жеребкування учасників благодійної спортивно-патріотичної акції "Місцеве самоврядування Прикарпаття – Збройним Силам України"

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!