На Прикарпатті працівники ДСО вилучили наркотичну сировину


Завдяки жінці, яка сповістила правоохоронців про наміри свого чоловіка, міліціонери Державної служби охорони вилучили наркотичну сировину. Нині в рамках кримінального провадження слідство з’ясовує походження наркотичної сировини.

До чергового наряду групи затримання УДСО при УМВС, що патрулювали в місті Долина, на Івано-Франківщині звернулася невідома особа, яка повідомила, що хоче добровільно здати наркотичну сировину.

Міліціонери охорони одразу ж відреагували на повідомлення і прибули за вказаною заявником адресою. В даній квартирі правоохоронці помітили полімерну пляшку. На горловині, якої знаходилася фольга на стінках якої було нашарування речовини бурого кольору. Жінка повідомила, що дана пляшка належить її чоловікові і за допомогою якої він викурює наркотичні засоби.

За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Наразі наркотичну сировину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Івано-Франківській області, а чоловікові доведеться відповісти за вживання та зберігання наркотиків перед законом.