На Прикарпатті за кошти обласного бюджету придбано ще 2 шкільні автобуси


Директор департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Дерев’янко вручив 2 «шкільні автобуси» придбані за кошти з обласного бюджету Більшівцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Галицької районної ради та Микуличинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Яремчанської міської ради.

Отримані автобуси забезпечать підвіз 85 учнів із сіл Слобода Більшівцівська, Кукільники до Більшівцівської школи та 170 учнів із присілків Полумистого, Підліснів до  Микуличинської школи.

За словами директорів вищеназваних шкіл, це дасть можливість забезпечити доступ дітей до якісної освіти, зберегти їх здоров’я, оскільки відстань, яку вони долають до школи складає понад 7 кілометрів лише в одну сторону.

«Обласна влада розуміє важливість забезпечення повноцінних умов навчання дітей, тому робимо усе можливе, аби наше підростаюче покоління мало комфортабельні умови для отримання освіти. Питання забезпечення дітей підвезенням до місця навчання і додому на контролі у голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка», – наголосив директор департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Сергій Дерев’янко.

Крім того, до 01 вересня ще 2 «шкільні автобуси» придбані за кошти обласного бюджету будуть передані навчальним закладам області.